![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nav tik traki. es ielikshu savu veco variantu...
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Sigfa.. patiik, patiik.... bet tas ir melnbalts.. es man bija interesanti ka tas vareetu buut kraasains...
![]() Kikyou ![]() Man patiik kaa tu vinam matus uztaisiiji... ![]() -------------------- ![]() |
tihiro |
![]()
|
||
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Varbut iepazisti ar savu draudzeni?Myms ir kopiigais ![]() ![]() |
||
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Situaacija: Persona seezh pie datora, garlaikojaas, atver adobe photoshop un ziimee bezsakaru.... O_o;;; Neprasi kas tas taads ir... Nav ne jausmas... |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
atgaadina Transmutaacijas apli no FMA....
Bet man patik... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Starp citu, FMA laba anime ir? Daudz par to dzirdeets, nav redzeets... |
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mulkjiigs jautaajums. Ja jau tik daudz par vinju runaa un zheelojas, ka licenzeets, tad jau labs, ne?
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ne obligaati un ne vienmeer. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Yume |
![]()
|
Bet FMA ir!!!
Tas ir kautkas tieshaam skatiishanaas veerts, tikai vieniigias ka 52 seerijas, bet nekas... gan jau.... noteikti iesaku noskatiities... -------------------- ![]() |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Izsakiet savu viedokli............
![]() Attached image(s) ![]() |
tihiro |
![]()
|
Un par so arii .....
![]() Attached image(s) ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa.. Ar ko shitais ir ziimeets? Cik es varu saskatiit, tad kraasainie ziimuli+akvarelkraasas+veel kaut kas...
Man kaut kaa otraa bilde labaak patiik... it sevishki jau taa acs... ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Pirmais pavelk uz kaut kaadiem sjiiziigiem impresionistu darbiem (kurus es ne paaraak miilu) totaala kraasu kakafonija. Un man liekas, ka bez ierocja vareeja iztikt.
Nu otrs darbs jau krietni labaak iet pie sirds -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Nu ko, man jau patiik kad darbi ir kraasoti ar rokaam, itsevishki ja ar akvareleem, bet nu tie pashi ziimeejumi.. khem.. paaraak daudz kluudu gan proporciju gan perspektiivas gadiijumaa.
Bet kraasas taapat smukas..Es tagad arii nonemos ar akvareleem, redzeesim kas sanaaks.. -------------------- ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nesaprotu ko juus tur tajaas proporcijaas lienat, vai tad juus neesat redzeejusi skaistus tadrbus kaut arii tie nav peec visiem llikumiem sataisiiti. Uz ziimeejumu skataties nevis uz siikumiem, bet gan kaadas emocijas izsauc maaksals darbs.
Nesaprot juus tacu katraa darbaa var piekasiities pie siiikumiem jo neviens darbs nav tacu ideaals. Meiginiet uztvert emocionaalu efektu kaa tas ir manga Blame ziimeejumos ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:08 |