IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pikis, Amatieris
Yume
post Jun 18 2004, 12:26
Post #226

challenger

Group: Jounin

heh, Piki.. es kluseeju, jo Blame es taalaak par pirmo chapteru nebiju speejiiga lasiit, man neatika.
Bet proporcijaas, ja tas buutu domaats ziimeet taadaa stilaa, kaa impresionsisms, peec kaa tas nedaudz izskataas, tad tas buutu redzams, un es neko neteiktu par proporcijaam, bet tur bija domaats kautkas cits, un ja tas ir nepareizi, tad cilveekam uz to ir jaanoraada.
Tas ko tus saki paraadaas tad kad cilveeks jau ir pietiekami labs ziimeetaajs, ka vinjam ir savs stils. Bet shajaa gadiijumaa tas ir vienkarshi veel neietrenneta roka.
Gomen tihiro, nothing personal, bet taa tachu ir. Vai ne? huh.gif

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pikis
post Jun 18 2004, 14:41
Post #227

Danshaku

Group: Chuunin

QUOTE (Yume @ Jun 18 2004, 11:26 AM)
Bet shajaa gadiijumaa tas ir vienkarshi veel neietrenneta roka.

Amm......... man bezsaubaam ir jaasaka tas ka neietreneeta roka vel ir visiem no mums, jo iists meistars, es, nezinu var buut tikai peec daudziem 10-mitu gadu trenina....... tongue.gif
+Quote Post
ShinChan
post Jun 18 2004, 17:09
Post #228

ultrafilozofs

From: durdom

Ja cilveeks piedaavaa savu darbu veerteejumam, un pats veel luudz to pakritizeet, tad kaapeec gan to nedariit? Protams, ka nav starp mums prof. maakslas kritikju, tacju savu subjektiivo viedokli varu izteikt da par jebko, tas arii nav a priori jaapienjem kaa vieniigais pareizais. Nu nepatika man tihiro pirmais darbs: par spilgtu, par greizu un par daudz ierocju. Pieljauju, ka kaadam patika. Sjajaa gadiijumaa buutiski ir mekleet nevis vienu pareizo ideju bet gan apkopot daudzu cilveeku domas un no taa izlobiit sev noderiigas atzinjas un konstruktiivo "graudu". Taads tad arii ir sjiis sadaljas meerkjis.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Kikyou
post Jun 21 2004, 14:00
Post #229

Kami-sama

Nu taa gan ir, tihiro teica lai met aaraa kritiku =) Bet man tikuntaa tihiro ziimeejumi patiik.
Aa un Yume... Nopumpeeju 19 pirmaas seerijas FMA (paareejaas veel pumpeejaas), un ko varu teikt... *speechless* ... ... *spaarda dc++* Pumpeejies fiksaaaaaak @0@!
Man personiigi ljoti patiik (jap jap jap ^.^), muusu maajas otram otaku (atsleegas vaards: braalis biggrin.gif) taapat.
+Quote Post
tihiro
post Jun 21 2004, 14:16
Post #230

Samurai

ph34r.gif

Attached image(s)
Attached Image
+Quote Post
Sigfa
post Jun 21 2004, 14:17
Post #231

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Heh... man tagad, peec tam kad buushu berserk novilcis, (ljoti, ljoti labs...) staav vilkshanas seciibaa, FMA... (nu, veel love hina again, bet tas ir sviests)

Jaaprasa pashai Tihiro, kaa tur ir domaats. Ja domaats reaalisms, tad galiigaa pakaljaa, bet ja impresionisms, tad tiiri neko. vieniigais prasaas dazhaadiibas backgroundaa.

Ok, tas jau ir sviests. Sirreaalismu var saakt taisiit, tad kad labi maak reaalistiski ziimeet, un zin lietu anatomiju. (anyway, man patiik viss kas ir zem kakla liinijas tongue.gif)
+Quote Post
tihiro
post Jun 21 2004, 14:34
Post #232

Samurai

Paldies protams par juusu miilajiem vaardiem "pakaljaa" biggrin.gif
Priekskam juus ziimeejumus saraustiet pa gabaliem, vai tad nevar vienkaarsi ieposteet ieksaa un iedot jums paskatiities.Shajos darbos nebija uzdevums paraadiit jums kaukaadu tur maakslas stilu, bet gan uzinaat juusu pirmo iespaidu, ja tu neredzi tanii nekaadu jeegu tad varbuut vainaa ir tevii..... sleep.gif

Njaa un kaadaa tad stilaa ir juusu darbi ?
+Quote Post
Sigfa
post Jun 21 2004, 16:35
Post #233

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

stilaa? man stila nav. Man ir zhanrs peec kaa vados, un 99% gadiijumu, ziimeeju sirreaalismu.

var jau iedot vnk paskatiities, bet ja tev naptiik kritika, tad vnk pie bildes taa arii pasaki smile.gif es jau nevienu negribu aizvainot, vnk izteikt savas domas.

Un vai es ko teicu par jeegu? Varbuut vnk esmu par stulbu lai uzkjertu ziimeejuma dziljo jeegu... tad arii par to kluseeju, bet doma/ideja man ir skaidra.

ak jaa, vaina varbuut arii ir manii... japaskataas, ko par sho teiks citi.
+Quote Post
tihiro
post Jun 21 2004, 21:18
Post #234

Samurai

Juusu kritika man dod stimulu dariit labaak smile.gif ,paldies.Es zinu ka esmu paraak agresiiva,passa esmu loti kritiski noskanota mad.gif Katrs darbs man noziime loti daudz,visi ir ka mani beernini:)
+Quote Post
Kima
post Jun 25 2004, 22:04
Post #235

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

Piki, es gribeetu tew pateikt ka man baigi patiik ka tu ziimee, gan kaa tu speele ar eenaam(man shitais ne iipashi sanaak)gan proporcijas!Super! biggrin.gif Shis ir no manis!Buutu forshi ja tu ieliktu veel paaris!

Attached image(s)
Attached Image

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
Pikis
post Jun 28 2004, 11:10
Post #236

Danshaku

Nu ko gan es te daudz varu pateikt, Bishku taadas palielas nee ko biggrin.gif , nezinu vareeji taaas sirsninas (vai kas tur domaats bija) lidojoshaaas tomeer neziimeet.
Nu un pameigini bishku kaartiigaak ziimeet......... biggrin.gif
+Quote Post
Jaffa
post Jun 29 2004, 10:28
Post #237

Danshaku

From: Aizkraukle (bedre)

peec maniem uzskatiem galvenais ziimeejumaa ir lai tu vari vinna ieskatiities un tev rodas kautkaadas dzillas domas vai kaut kaadas asociaacijas nezinu kaa paareejiem bet man liekas kad tavaas bildees tomeer kautkas ir ..... taa tik turpini (bet piekriitu pikim, bissku kaartiigaak vajag rolleyes.gif )
+Quote Post
Pikis
post Jul 15 2004, 22:48
Post #238

Danshaku

Nu jaa es seit laikam sen jau neesu neko ielicis, bet nekas kad buus iespeeja ieliksu diezgan daudz bildiisu ir jau vairaakas jaunas iekraajusaas biggrin.gif gaidat
+Quote Post
asamashii ritori banpaia
post Jul 15 2004, 23:18
Post #239

Shishaku

a šī ir tāda kā vispārīga sadaļa amatieriem, vai vienkārši ir tikusi pārņemta? nu varbūt man nebija jēgas taisīt savu bet likt te? te vismaz skatās kāds..

--------------------
All the english I know, I learned watching anime.
+Quote Post
Pikis
post Jul 17 2004, 18:54
Post #240

Danshaku

amm jaa es domaaju ka te var mieriigi likt visi savus maakslas darbus, es vismas vienmeer te lieku biggrin.gif
+Quote Post

32 Pages V « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 14:08