![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, Piki.. es kluseeju, jo Blame es taalaak par pirmo chapteru nebiju speejiiga lasiit, man neatika.
Bet proporcijaas, ja tas buutu domaats ziimeet taadaa stilaa, kaa impresionsisms, peec kaa tas nedaudz izskataas, tad tas buutu redzams, un es neko neteiktu par proporcijaam, bet tur bija domaats kautkas cits, un ja tas ir nepareizi, tad cilveekam uz to ir jaanoraada. Tas ko tus saki paraadaas tad kad cilveeks jau ir pietiekami labs ziimeetaajs, ka vinjam ir savs stils. Bet shajaa gadiijumaa tas ir vienkarshi veel neietrenneta roka. Gomen tihiro, nothing personal, bet taa tachu ir. Vai ne? ![]() -------------------- ![]() |
Pikis |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Amm......... man bezsaubaam ir jaasaka tas ka neietreneeta roka vel ir visiem no mums, jo iists meistars, es, nezinu var buut tikai peec daudziem 10-mitu gadu trenina....... ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja cilveeks piedaavaa savu darbu veerteejumam, un pats veel luudz to pakritizeet, tad kaapeec gan to nedariit? Protams, ka nav starp mums prof. maakslas kritikju, tacju savu subjektiivo viedokli varu izteikt da par jebko, tas arii nav a priori jaapienjem kaa vieniigais pareizais. Nu nepatika man tihiro pirmais darbs: par spilgtu, par greizu un par daudz ierocju. Pieljauju, ka kaadam patika. Sjajaa gadiijumaa buutiski ir mekleet nevis vienu pareizo ideju bet gan apkopot daudzu cilveeku domas un no taa izlobiit sev noderiigas atzinjas un konstruktiivo "graudu". Taads tad arii ir sjiis sadaljas meerkjis.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu taa gan ir, tihiro teica lai met aaraa kritiku =) Bet man tikuntaa tihiro ziimeejumi patiik.
Aa un Yume... Nopumpeeju 19 pirmaas seerijas FMA (paareejaas veel pumpeejaas), un ko varu teikt... *speechless* ... ... *spaarda dc++* Pumpeejies fiksaaaaaak @0@! Man personiigi ljoti patiik (jap jap jap ^.^), muusu maajas otram otaku (atsleegas vaards: braalis ![]() |
tihiro |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
![]() Attached image(s) ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Heh... man tagad, peec tam kad buushu berserk novilcis, (ljoti, ljoti labs...) staav vilkshanas seciibaa, FMA... (nu, veel love hina again, bet tas ir sviests)
Jaaprasa pashai Tihiro, kaa tur ir domaats. Ja domaats reaalisms, tad galiigaa pakaljaa, bet ja impresionisms, tad tiiri neko. vieniigais prasaas dazhaadiibas backgroundaa. Ok, tas jau ir sviests. Sirreaalismu var saakt taisiit, tad kad labi maak reaalistiski ziimeet, un zin lietu anatomiju. (anyway, man patiik viss kas ir zem kakla liinijas ![]() |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Paldies protams par juusu miilajiem vaardiem "pakaljaa"
![]() Priekskam juus ziimeejumus saraustiet pa gabaliem, vai tad nevar vienkaarsi ieposteet ieksaa un iedot jums paskatiities.Shajos darbos nebija uzdevums paraadiit jums kaukaadu tur maakslas stilu, bet gan uzinaat juusu pirmo iespaidu, ja tu neredzi tanii nekaadu jeegu tad varbuut vainaa ir tevii..... ![]() Njaa un kaadaa tad stilaa ir juusu darbi ? |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
stilaa? man stila nav. Man ir zhanrs peec kaa vados, un 99% gadiijumu, ziimeeju sirreaalismu.
var jau iedot vnk paskatiities, bet ja tev naptiik kritika, tad vnk pie bildes taa arii pasaki ![]() Un vai es ko teicu par jeegu? Varbuut vnk esmu par stulbu lai uzkjertu ziimeejuma dziljo jeegu... tad arii par to kluseeju, bet doma/ideja man ir skaidra. ak jaa, vaina varbuut arii ir manii... japaskataas, ko par sho teiks citi. |
tihiro |
![]()
|
Juusu kritika man dod stimulu dariit labaak
![]() ![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Piki, es gribeetu tew pateikt ka man baigi patiik ka tu ziimee, gan kaa tu speele ar eenaam(man shitais ne iipashi sanaak)gan proporcijas!Super!
![]() Attached image(s) ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu ko gan es te daudz varu pateikt, Bishku taadas palielas nee ko
![]() Nu un pameigini bishku kaartiigaak ziimeet......... ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
peec maniem uzskatiem galvenais ziimeejumaa ir lai tu vari vinna ieskatiities un tev rodas kautkaadas dzillas domas vai kaut kaadas asociaacijas nezinu kaa paareejiem bet man liekas kad tavaas bildees tomeer kautkas ir ..... taa tik turpini (bet piekriitu pikim, bissku kaartiigaak vajag
![]() |
Pikis |
![]()
|
Nu jaa es seit laikam sen jau neesu neko ielicis, bet nekas kad buus iespeeja ieliksu diezgan daudz bildiisu ir jau vairaakas jaunas iekraajusaas
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
a šī ir tāda kā vispārīga sadaļa amatieriem, vai vienkārši ir tikusi pārņemta? nu varbūt man nebija jēgas taisīt savu bet likt te? te vismaz skatās kāds..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Pikis |
![]()
|
amm jaa es domaaju ka te var mieriigi likt visi savus maakslas darbus, es vismas vienmeer te lieku
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |