![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nu shitais... kameer veel nebija ieskeneets, likaas tiiri ok, bet tikliidz kaa ieradudziiju to uz monitora ekraana, taa uzreiz aciis "sakrita" milzums daudzums kluudu, kas uz paiira nebija tik loti pamanaamas... eh..
Slinkums bija taisiit full-color versiju..paaraak daudz laika aiznem(nu un labi vien ir, ka netaisiiju ![]() Nu tad veerteejiet kaa ir izdevies... ![]() ![]() -------------------- |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
xikes cepuri nost.......
man lloti patiik dreebes.Es jau buutu varbuut bissku smukaaku sejunni uzziimeejis(es tikai jokoju tas ir tavs ziimeejums) Tu manaami progresee tas ir redzams.Ssis ziimeejums ir izdevies ees ssobriid nepiekasos pie mazajiem siikuminniem jo tie ir vienmeer es rakstu par kopeejo skatu un tas ir diezgan labs. Vai atceries ka man piekasiijaas ka es uzziimeeju meiteni ar pliivojossiem matiem un nepliivojossaam dreebeem?Tev ir otraadaak ![]() xikes taa tik turieet ![]() |
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vismaz tu neuzziimeeji matus kas pliivo uz kreiso pusi un dreebes kas pliivo uz labo pusi *khmm*manganizdevaas*khmm*.... =D Un Xikes, kaareejais forshais ziimeejums tev =3 |
||
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
...........
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Wow shis jau ir profesionāla līmeņa concept-arts..
Lūdzu vairāk.. vairāk! |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Level up, jaasaka. More hard work more EXP. and result will come out.
Apsveicami. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Blue_sky |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Hmm skaisti skaisti....
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jā... tas nu gan... ir kaut kas... mākslinieciski... augstvērtīgs.
Pikis kā vienmēr līmenī ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
=O!! Ideaals ziimeejums, Pikji....
|
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
nu ko neko jaunu laikam patekt nevareess unaksies vien piebalsot paareejiem
-= B U R V I I G S =- ziimeejums. Man viemeer ir paticis tavs naakotnes novirziens kautkas no fentesy utt. Piki taa tik tureet |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Mani paarnjem kaarteejaa skaudiibas leekme
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
es jūtos morāli sagrauts...
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
Man ir jautaajums _ tas ir ziimeets uz A4 formaata lapas?
Ja taa tad ziimeejums ir ljoti smalks (labaa noziimee) ![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
![]() Jaa principaa es vienmeer ziimeeju uz A 4 formaata. ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Ēēē, iespaidīgs pika iepriekšējais darbs. Rotaļas ar perspektīvi?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |