![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas,
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Pikis @ Nov 20 2004, 13:55) Piedoshanu, bet man ar sakneeshanu ir daadas kaa probleemas, man vienu bildi noskaneet aiznem vesalas divas nedeelas, ![]() ![]() Gaidam ar nepacietiibu ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
aā jeē... Pikis atgriežaās!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klau Pikis uzzimē kādu loguci priekš fancluba ![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Jun 11 2004, 09:06) Taa... gomen par offtopic... nu ideja jau labi, tikai.. manis kaadu laiku nebuus.. uz ar laiku arii taa ir kaa ir, kameer stradaaju, bet uz augusta pusi gan vareetu taadu atrakciju sataisiit... Cilveeki, man galiigi nav laika keepaaties ar Photoshopu.. varbuut ja kaadam nav ko dariit vareetu sho beernu nokraasot... skice man jau dikti patiik.. bet kraasains noteikti buutu labaaks... ![]() Skats no mana viedokļa: ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
nu es nesen arī saņēmos viņu nokrāsot, šis te sanāca man..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Puma |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 193 Joined: 26-July 04 From: Riga ![]() |
es arii paziimeeshos
![]() ![]() -------------------- |
martin2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tīri labi pat ļoti laib.
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu beidzot kauko vismas dabuuju ielshaa,,, paaris skicites........
![]() un ![]() Njaa nekas iipash ![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nez vai vajag kraasot, melns ar baltu ir viss, kas shiim lieliskajaam skiceem ir vajadziigs.
Pikja darbi kaa vienmeer "moving". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
EzzO |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Pikis |
![]()
|
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
eh, man tik un taa patiik
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Pikis |
![]()
|
Nu vo arii kraasainie,
![]() ![]() ![]() ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
emmmm, man gribās pielietot kādu rupeklību, jo vienkārši manu sajūsmu nevar īsti izteikt ar pieklājīgiem vārdiem... nu bāc... man pilnīgi gribas visu pamest un doties atkal uz mākslas skolu.....
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
bwahaha, tu neesi vieniigais kas taa juutas
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:56 |