![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
nesen taisiitie ziim.
![]() ![]() ![]() ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
Piki, teikshu vienu
es apskauzhu to kaa tu ziimee ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Otrais attēls rāmējams un liekams pie sienas. Man ļoti patīk tava zīmēšanas tehnika, īpaši jau atspulgi (pat zinot, ka tas ir lielākoties photoshop'a nopelns) un ēnas. Vienīgi 3 zīmējumā dāmai galva nesamērīgi liela.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Mar 13 2005, 21:31) Otrais attēls rāmējams un liekams pie sienas. Man ļoti patīk tava zīmēšanas tehnika, īpaši jau atspulgi (pat zinot, ka tas ir lielākoties photoshop'a nopelns) un ēnas. Vienīgi 3 zīmējumā dāmai galva nesamērīgi liela. Trešajā zīmējumā izskatās, ka ne tikai blūzīte ir saņurcījusies bet arī vēders ![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Pikis kicks A** ^^ Man vislabāk patīk androīds, dizaina mehāniskās detaļas ir super. Un vēl tie debešķīgie mati - tādi zīžaini, pūkaini, ar tādu ēterisku mirdzumu...Thumbs up man
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ja vairāk padarbosies ar Photoshopu ta jau drīz būs pavisam izcili... Tā turpināt!
-------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 11:58) Jo lielāks mākslinieks, jo mazāk paļaujas uz photoshop'a un analogu softu palīdzību. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Puma @ Nov 23 2004, 17:23) Man viņš izkatās sapīpējies kaut ko....zāle zaļa,debesis zilas....ak, jā visi pēdējie zīmējumi dā ir baigi labi uzzīmēti ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
tu sevi uzskati par amatieri man gan taa neliekas!!!!Man liekas ka tu ziimee normaali pat labi
-------------------- ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Zīmējumi man patīk, bet naedaudz kroplīgs izskatās 3. zīmējumā viens īkšķis.
Tam androīdam nesaprotams, no krienes krīt gaisma (Pēc matiem spriežu, ka no augšas, bet sejai vairāk no kreisās pues, savukārt uz redzamā pleca sķiet, ka vairāk krīt no priekšas). ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Mar 14 2005, 12:27) QUOTE(JurCHiX @ Mar 14 2005, 11:58) Jo lielāks mākslinieks, jo mazāk paļaujas uz photoshop'a un analogu softu palīdzību. mjaaa es tev piekriitu ka dabiskie zim. ir daudz dziivaaki, bet ar photoshop kraasoju taapeec ka gribu uzdziit lielaaku lvl tanja progaa. ![]() |
Pikis |
![]()
|
QUOTE(windhover @ Mar 18 2005, 12:51) Zīmējumi man patīk, bet naedaudz kroplīgs izskatās 3. zīmējumā viens īkšķis. Tam androīdam nesaprotams, no krienes krīt gaisma (Pēc matiem spriežu, ka no augšas, bet sejai vairāk no kreisās pues, savukārt uz redzamā pleca sķiet, ka vairāk krīt no priekšas). ![]() Nu kustiigu gan man neizdosies uztaisiit, jo ir sarezhgijumi ar noskaneeshanu ![]() |
Pikis |
![]()
|
Viena lapaspuse no manas mangas, kuru jau taisu kaukur vairaak par gadu
![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
tu viņu tādā formātā atstāsi vai tas tomēr ir tikai sketch? bet nu mans apbrīnot tavs
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Pikis |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |