![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Pikis @ Mar 21 2005, 19:46) QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 19 2005, 11:28) Tas ir A4 formaats kaadaa lai vel es formaataa vinu varu atstaat??? ![]() Uhh... Asamashii gadījumā neprasīja, vai šitā tikai skice ir?... Anyway... Nice. :3 Nedaudz pagrūti saprast, bet tas tā. |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 21 2005, 20:08) QUOTE(Pikis @ Mar 21 2005, 19:46) QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 19 2005, 11:28) Tas ir A4 formaats kaadaa lai vel es formaataa vinu varu atstaat??? ![]() Uhh... Asamashii gadījumā neprasīja, vai šitā tikai skice ir?... Anyway... Nice. :3 Nedaudz pagrūti saprast, bet tas tā. jaa es domaaju kaa vizuaali es to vairs iipashi neizmainiishu, jo prieksh kam vajag ![]() Gruuti saprast, varbuut taapeec ka tas ir tikai izgriezums no mangas. |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
![]() Velviens dzelsķermeņa veidols. ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
mmm..nuja.. es lajkam tagad waru sadedzinaat wisus sawus *khem,ka laj winjus sawc? kasa galwu*..nju,to ko es liidz shim deweeju par ziimeejumiem taa tiiri ok... sasodiic,kapec citiem sanaaak tiik superiigi? es ar taa gribu! *baacbaacbaacbaaac,nedriixt taa runaat,nedriixt taa runaat,nedriixt...*
nuja - MAN BRIESMIIGI SKAUZH!! pikja ziimeejumi ir tiiik superiigi,ka no winjiem ne acis atraut... ehhh...es jaw kopsh lajka gala zinaaju,ka maneejam talanta nau,bet, ka dziiws cilweex kkur tepat Latwijaa,kursh pietam weel maacaas, war shitaa ziimeet...njjaaa..un tie paareejie..kaa nu kursh,bet man jaw paarswaraa patiik..ehh.. *tagad me klawsiisies sentimeentaalo lovemusicu un praatos,ko taadu es wareetu,kas man patiktu un liktu justies speejiigai wismaz kko izdariit pashai..hehe..es raxtu nesakariigi..ta redz cik taalu nowed kraasu paareja ziimeeshanas stundaj.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
ceru,nav neka briesmiiga,ka es ieliku savu darbu shajaa mapee
![]() gaidu verteejumus ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
wow....
![]() Skaties cik ilgi gribi uz to bildi.. nav kur īsti piekasīties... Nu ļoti skaisti.. tas jau ir profesonāli.... Uhh... Ieliec vēl kadu pic. lai var redzēt ko tu patiešām māki... ![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Beautiful.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
wnk lieliski!!!! tas gan neizskataas iipashi kaa anime,bet shawsmiigi dailji!!! Tu wareetu uztaisiit sawu topiku un salikt tur daudzaakas bildes...
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Pikis |
![]()
|
O_o vienkārši fantastiski, šitajā zim. tik tiešām darbs ir ieguldīts liels, par to liels Tev respect.
![]() |
Woodoo doll |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 29-April 05 From: Rīga ![]() |
Nu waaaaaaaaaaaaax...
![]() ![]() ![]() *steidzami jāpapildina vārdu krājums citādāk es sāku jau atkārtoties... ![]() baaac... neciešu ka es tā nemāku... būs man arī laikam jāatsāk zīmēt... starp citu - kādam nav kāda zīmēšanas rokasgrāmata (vai kā viņ' tur sauc) grāmatas formātā nevis iekš PC vai CD? (jo man nav ne laika, ne vēlmes zīmēt sēžot pie PC... ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
sveiki visiem ! esmu galiigi jauns shiten... gribeeju patiekti tev, pikji, ka tavi darbi ir vnk ideaali !
![]() ![]() |
wonderful_smilez |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 11-May 05 ![]() |
really nice
-------------------- ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() Izskataas gluzi kaa fotograafija.. Patieshaam labs darbs. -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Beidzot radaas iespeeja ielikt kaadu jaunu bildi ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() KAut kas ar matiem, shkiet, nav ok, bet vispaar man patiikk ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:41 |