![]() |
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Acis un mati ...kautkā jocīgi izskatās
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Waaaaai!
![]() ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nežēlīgi reāli man patīk. apskaužu cilvēkus kam ir talants uz zīmēšanu.
jo man tāda vispār nav. gautgan abi vecāki pec profesijas mākslinieki ![]() un sistrai ari ir talansts es te vienīgais tāds atkritējs ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
huh.. šis ir viens no sliktākajiem darbiem... vismaz man liekas. Kautkā pierasts no tevis redzēt sci-fi, bet kautko kawaii gan kautkā jocīgi.. Seja mazliet jocīga izskatās.. nu nez.. galīgi garām...
gomen -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
pheh galiigi tew nepiekriitu, Jurchik!!!!! Manupraat ljoti labi sanaaca! Un wiss ar seju kaartiibaa, taada nogurusi un skumiiga!!!!!
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
kitty |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-June 04 ![]() |
cau Pikis!
nu nezinu gan... tu jau zini man nepatik tavs krasainajs stils ![]() sejina vel neko, bet kakis garam... ![]() vai tev pasam patik? ![]() -------------------- ljublju sebja ljubimuju :)
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Labs darbs, tikai viņas sejas izteiksmei ir tāda apstūlbusi pieskaņa un kāķis (arī, ja tā noteikti ir domāts) izskatās pēc shadow cat, dream eater.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Jaaa es piekriitu sejas izteiksme vinai nebija taada domaata kaada vina tagat ir,.,.,..... un ja prasa vai man pasham patiik, tad godiigi sakot man pasha zim. tikai kadi 5 vai 4 patiik
![]() Driizumaa buus velviens kraasainais zim. nu tur nekaa iipasha arii nebuus, bet nu, ta jau redzees. ![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
NU re te vinsh ir .......
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tā vien šķiet kad viņš piecelsies viņam labā kāja būs daudz garāka nekā kreisā
![]() Bet nu visā visumā ir ok! Izskatās pēc tevis mazliet!:) Bet nu tava zīmētprasme sāk zust.. vai nu esi palicis daudz slinkāks.. jebšu krāsainie zīmējumi vairs tik labi neizskatās kā melnbaltie.... -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Nez.. viss ok..
Varbuut, ja eenas buutu arii uz rokaam un sejas(nevis tikai uz apgeerba), tad izskatiitos labaak.. Bet, kaa kraasainais, izskataas tiiri ok. Ak.. nee.. tur IR eenas.. sorry, nepamaniiju.. Varbuut, ja buutu tumshaakas/detalizeetaakas.. ![]() This post has been edited by xikes: Jun 6 2005, 15:49 -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ceļi izskatās kaut kā uzasināti, spici.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nju,kaajas izskataas ljooooti tiewas (
![]() ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Oooooooo..............baigi smuki!!!!....Tew ir talants!!!!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
izvairīšos no frāzēm - tev ir talants a.s. - ļoti forši tu krāso, tas mani visvairāk fascinē, bet ja pareizi atceros tu biji ar māksliniecisko izglītību
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |