![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kad apskatīju tavus zīmējumus sajutos, melna un maziņa. Lieliski darbi.
-------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Zimulu teh. nekaadas kraasoshanas.
![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
amm..nu,šitas pēdējais man patīk gandrīz vislabāk no visiem
![]() -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
akkunxkuskaisti! bet taa jaw war teikt par wisiem darbiem shajaa galerijaa.. jaa..
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
nez ko var pateikt. hm... visiem patiik tavi zimeejumi un protams man ar. bet vai tu taisies kluut par maakslinieku, vai arii tikai noruudi savu hobiju???
![]() RESPECT!!! |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Skaidrs ka parasts hobijs tas nav, jo taa shtrihot veel ir jaaiemaacaas; un liinijas ar izteiktas , nesashviikaatas, kas man pasham nepadodas nekaa. Taa kaa laikam jau Pikjis kaadaa maakslas akadeemija vai kkur tamliidziigi shtudee:)
-------------------- Cute little pervert ^^
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Iisti adbildeet es nemaaku kaapeec es to visu ziimeeju laikam jau loti patiiik tas ko daru. Njaa tev taisniiba yorsa-kun es jau no 6 gadu vecuma esmu ziimejis un vienmeer esu gribeejis studeet maakslas skolaas, kas arii ir izdevies.
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Tavus darbus vareetu saukt par skaistiem, ja taam meiteneem nebuutu tik negliitas sejas...
Viss pareejais - proporcijas, kraasojums, u. c. ir ljoti labs, tikai sejas negliitas. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
bet man patik!! Fantazy stile rulle!!
patisham skaisti darbi!! -------------------- |
GhostOfMateel |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 10-November 06 From: wonderland ![]() |
Nu jā... Apskatīju visus tavus darbus
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pikis |
![]()
|
O
![]() a par to paarzimeshanu, taa nav, tas ir vienkaarshi speeciigi iespaidi palikushi ko es esmu redzeejis no anime un mangaam,bet ir jaapiekriit ka esmu meiginaajis paraadiit to noskanu ko ir ziimeejushi anime mega maakslinieki. |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Es domaju, ka tu var sevi saukt par anime mega maakslinieku!!
tads interesants stils ! dark and mystirious!!! l`oti patik!! -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
VArena bilde !Var redzeet ka vareni daudz laika un pacietiibas tas ir aiznjeemis!!!...>bet taa roka arii uzziimeeta tur ir
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
mmm...interesanti,pat ljoti
![]() kā es noptotu tad rka tur it lai parādītu ck liela tā bilde ir ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |