![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
vairāk jau par gleznu gribas saukt, nevis bildi...
Tehnika? Ar eļļas krāsām...? |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mjāa.. un atkal esmu sajūsmā par darbu.par krāsojumu,par attēloto ainavu,par noskaņu,par ieguldīto darbu,par apbrīnojamu rezultātu
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
nu jā tā roka ir lai varētu saprast izmērus,žēl ka tik slikta kvalitāte fočēju ar mob. tātome'r nau glezna bet zīm. krāsoju ar akvareļiem
![]() prieks ka jums patīk.. ![]() |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
a nu ja vel kāds pārīts, zinu ka stūlba kvalitāte.bet savādāk pagaidām nevaru dabūt iekšā šitie ir kaukur A4 formātā vienīgi pēdējais ir A3
![]() ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
uhhh... otrā bilde nežēlīgi laba!!!! Gribētos redzēt to labākā kvalitātē, Neesi domājis par skanera iegādi?
![]() ![]() Pēdejā bilde atgādina kaut kādu daļu no mangas. Tev jau komikss top? =) Prieks, ka esi atgriezies! -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Patik tas pirmais, bet: too fuzzy.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Johaidīi... Es kaut ko tādu sev gribu uz sienas. Visu cieņu.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Yeah.. kaut kas jauns. Great, just, great.
Nja.. kā teikt, 'the next level'. Progress ir milzīgs. Nez, nav pat īsti ko teikt.. viss ir super. Kā man patīk tās ēkas sienas (zīmējumā, kur kāds uz jumta pietupies).. ēnojums ļoti labi izveidots. This post has been edited by xikes: Dec 22 2006, 14:06 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
mmm es fanoju par otro bildi,flīzes,atspīdums.trešajai atkal krāsojums dievīgs
![]() |
Pikis |
![]()
|
Jēēē, beidzot pie skanera tiku
![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
totaly cool!
Visvairāk man patīk tas, ka tavos zīmējumos ir sižetiskums. Izskatās dzīvi. Kā arī backgroundi ir vienreizēji. Ar vienu pašu zīmulīti izveidot tik ļoti uuber darbus ir kautkas.... Droši vien, tur ielikts daudz darba, esi strādājis tiešām pamatīgi. Jaunie mākslinieki uz tevi var skatīties kā uz paraugu, Es arī ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
WOW!!! cik smuki darbi!! tur noteikti ir pagaajis daudz laika!
![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 17 2007, 20:02 -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nesaprotu, kā tev pietiek pacietības šitik smuki un kārtīgi noštrihot. Lai zīmētu šādus zīmējumus, pavisam noteikti jābūt ļoti pacietīgam. Tiešām apbrīnoju tavu prasmi. Un, jā, sižetiskums manāms, tā ir laba lieta.
No diviem pēdējiem darbiem, varētu teikt, man labāk patīk otrais. Laikam noskaņas dēļ, kaut arī, es, noteikti, skatoties uz šo darbu jūtu pilnīgi savādāku noskaņu, nekā tu. Ļoti izskatīgi (XD) taurentiņi un, kā jau teicu, labs štriha ēnojums. Kas attiecas uz pirmo darbu, ļoti labi izstrādāts + superīga ideja. :] -------------------- |
Pikis |
![]()
|
em,šis nekāds šedevris nau,bet toties krāsains.
![]() P.S. paldies par vērtējumiem ![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
akdies ku viņai resnas plaukstas o.O Nereāli. Pat priekš sirreālisma tas ir nereāli =)
Bet droši vien tas tā bija domāts. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |