24? Es AniDB izlasīju, ka 26. o.o
Nēe nu, 24 vai 26, būs žēl tad, kad beigsies. Bet kā jau bubu teica, nav ko vilkt garumā. XD
Āa, Faplo, galīgi biju aizmirsusi, ka tagad mums spoileru tagi ir. @.@ Atcerēšos nākamreiz.

lieliski op end kurus tu veel kaadu laiku peec seriaala noskatiishanaas dungo pie seviim. Animaacija arii manupraat bija liimenii. Nu par story 50/50, shedefrs shitas nav bet nu suuds arii galiigi nav.
  lieliski op end kurus tu veel kaadu laiku peec seriaala noskatiishanaas dungo pie seviim. Animaacija arii manupraat bija liimenii. Nu par story 50/50, shedefrs shitas nav bet nu suuds arii galiigi nav.

)
 )  Un pat peec nedeelas negribas neko citu, kas nebuutu kaut kaa loti liidziigs, vairs skatiities, negribas ne par ko citu domaat, nevar izmest no glavas teelus vairs
 Un pat peec nedeelas negribas neko citu, kas nebuutu kaut kaa loti liidziigs, vairs skatiities, negribas ne par ko citu domaat, nevar izmest no glavas teelus vairs  . Bija labs. Iespeejams grafiskais stils bija viens no faktoriem, kaadeel man tagad Shana staav kaa desktop BG, nebiju taadaa stilaa zimeetas anime laikam paaraak daudz redzeejis, anyway, patika, loti. Muuzika, jaa muuzika arii laba.. nja.. neko citu uz mp3 plajera peedeejaas dienas ar neklausos
. Bija labs. Iespeejams grafiskais stils bija viens no faktoriem, kaadeel man tagad Shana staav kaa desktop BG, nebiju taadaa stilaa zimeetas anime laikam paaraak daudz redzeejis, anyway, patika, loti. Muuzika, jaa muuzika arii laba.. nja.. neko citu uz mp3 plajera peedeejaas dienas ar neklausos  
  Laikam buus veelreiz jaaskataas.
 Laikam buus veelreiz jaaskataas.