![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
OOO yeah, peedeejais ir labs, man patiik
![]() This post has been edited by Ghoul: Feb 13 2006, 18:06 |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
mm ja cik tu daudz laiku pavadi zimejot noteikti visu dienu ja tev tadas bildes sanak
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Kenshin @ Feb 13 2006, 16:05) Zinu. Rokas visdrīzāk. Baigi nedabīgas izskatās. =_=; Plus vēl ēnas ir ļoti maz un neskaidras, tāpēc piemēram, apģērbs pēc galīga kartona izskatās. Par to cik daudz es dienā zīmēju... 3-5 h. Vairāk par 5h, ja es uz datora kaut ko lielu krāsoju (tas zaļais pāris lapas atpakaļ bija ~7h). |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O-kei! ^_^
![]() Šoreiz pat fonu uzzīmēju pārmaiņas pēc. o.o Man pašai patīk kā iznācis. Zinu, plauksta neizskatās īsti tā kā vajag un es īsti vēl arī par elkoņiem nezināju ko darīt, tā kā, ehh... ._.' Njāaa. Mans centās. P.S. Nēe tā nav anime versija manam avataram, rofl. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
... un pamestā kuģī brauc meitene ciemos pie JurCHiX`ka... XD
vispār jau ir baig smuki, tik kā pati teici - kautkas ar roku nav kārtībā, man šķiet ka mazliet takā par lielu priekš viņas. āaa...un džemperis arī tāds šķībs, bet tas laikam tā ir domāts (nekad nav tādu dzīvē redzējis) -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirmais iespaids jau bija riktiigi labs. Bet tad pamaniiju, ka rokas ir monstraalas un kruushu platums arii taads pats kaa veedera... Piedod, ja tevi aizvainoshu, bet manupraat tu necenties (tieshi skices ziimeeshanas procesaa).
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
Vispār jau centos gan.
Centos zīmēt citādākā pozā nekā parasti. Ko lai saka. Gribēju kā labāk - sanāca kā vienmēr. Platums pie vēdera ir tāds pats pie krūtīm tāpēc, ka meitenei ir plati gurni, šaurs viduklis un ne īpaši lielas krūtis. Tad gan vidukli vispār vajadzēja īsāku taisīt, kas man pieleca tikai pēctam, kad biju pabeigusi. Tās rokas par platu, ne? Tik daudz es vēl varu izlabot. *skrien labot* Džemperis šķībs ir tīšām. Jāa, es arī tādu apģērba gabalu neesmu redzējusi. =_=; P.S. Sākumā tas bija domāts tilts, bet kuģis ar derēs. XD EDIT: Tā, roku platumu palaboju. Plaukstu gan neaiztiku, man vismaz liekās, ka tai viss ir ok, un pat ja nav, es plaukstas nemāku labot. EDIT 2: Vēl šo to pielaboju, kas man nepatika. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
tie svaarcinji ne taa izskataas kaa vaig-paaraak kantaini
![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Kad roka negrib domāt, jāzīmē fanarts.
Sen, sen, ne tik sen atpakaļ Sushi topikā ( šeit ) solīju, ka fanartu uzzīmēšu vienam viņas zīmējumam, kas man ļoti patīk. Sushi rullz! ![]() Un te nu viņš ir. Es zinu, fons izskatās ļoti neīsts un lapas nemet ēnu. x_x Sen nebija zīmēti šāda veida chari *laikam tāpēc, ka man tādi nesanāk*, tā kā bija visai jautri zīmēt. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tu ko - smejies? Tas ziimeejums ir briinishkjiigs! Fons ir patiikams un neviens taadus siikumus kaa lapas neskataas. Eenojums shajaa ziimeejumaa vien par sevi ir apskauzhams. Izskataas, ka vinjai taads miiljsh iedegums. Shis ziimeejums mani iespaido... pozitiivi!
Vai var dabuut .psd failu? Vai kaadaa citaa formaataa, kur var redzeet visus layerus. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
KIKYOU!!!! WAAA!!! Perfekti! Super! Aaaa!!!! Forāi, ka uzzīmēji! Un šis darbs tev sanāca superīgi! Pilnīgi rada noskaņu!
Vispār ar to apģērbu bija tā, ka vispirms, viņa bija ar blondiem matiem. Apģērbs bija tupmši zils ar dzeltenu, bet tici man, neizskatījās smuki. Izskatījās "russia style"... Nu, uzliku pa virsu gaišu persikīgu krāsu un sanāca labāk! Bet tiešām, Kikyou, šitais ir viens no smukākajiem fanartiem, ko esmu redzējusi!!!! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Tumši zils ar dzeltenu... Oi velns, varu iedomātes. x_X
Bet re kādas smukas krāsas tev beigās iznāca! Persiku krāsa man vispār iet pie sirds. Atgādina vasaras beigas. Slinkums plaši un gari stāstīt kāpēc, neviens tik un tā beigās nesapratīs, un sāks domāt, ka es hipijs kautkāds. XD Noskaņa... Hmm. Vispār jau viss rudenīgās krāsās rada attiecīgu noskaņu. Mīlu rudeni. XD Kikyou prieks, ka Sushi patīk. ^_^ edg, nosūtīju tev to .psd. :3 Tagad tu redzēsi, kā mainījušās krāsas un izmēri... Un cik entos layerus es izmantoju. x_X |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Waa cik tas peedeejais darbinjsh ir smuks, pilniigi mute man palika valjaa... Cik daudz laika nepiecieshams, lai k-ko shitaadu radiitu??
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Hmm... Man liekās vakar kādos 8 vakarā iesāku, tad līdz 10 zīmēju, šodien kādos 4-5 vakarā turpināju zīmēt un ap 8 pabeidzu...
Ap 6h kopā, ieskaitot 1 min ceļojumi istaba -> virtuve -> istaba. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, bet nemaz tik slikti tās krāsas neizskatījās. Tā naksnīgi. Bet šitā man ļooooooooooti patīk. Vispār, Kikyou, tu no viņas radīji diezgan mierīgu tēlu. Man viņa tāda vampiska. Bet šādi man patīk daudz labāk. Hmm, būs jāuzzīmē vēl kāds zīmējumiņš ar viņu, ne?
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:55 |