![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, viss buutu baigi labi, es tikai esmu galiigaa nesprashanaa, kapeec not=alone topiks ir pie meistardarbiem? Es ceru, ka taa ir kljuuda, jo vinjas darbi nevelk liidzi nevienam no paareejiem `meistariem`. Par Kikyou nestriideeshos, ziimee labi, cerams, ka tagad vinja pacentiisies vairaak, lai uztureetu savu `meistara` vaardu.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es jau zināju ka tā būs. Vienmēr pamanās kāds izcelties.
not-alone zīmējumi salīdzinot ar pārējo useru galeriju ir ļoti labi ar sireālisma pieskaņu. Ne man vienīgajam viņi patīk. Var redzēt, ka pie zīmējuma ir rūpīgi strādāts, piedomāts, pielabots, piekrāsots... Un pastāv tāda nolādēta lieta, kā - GAUME. Tev varbūt tādi zīmējumi izraisa riebubu, cits atkal par tādiem fano. Domāju ka strīdēties par šiem topikiem ir bezjēdzīgi. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es jau shkjiet agraak teicu, ka ja meistars- tad meistars. Neviens nestriideesies ka meistars ziimee labi. Es gribeetu redzeet, kaa kaads te kautko pateiktu par Ito no Kazuki vai Pikis ziimeejumiem. Bet nu, dari kaa zini. Man gan shkjiet ka lai tiktu pie meistariem vajag vairaak prasmes.
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Kāpēc Zeloco galerija nav tajā forumā?
Vajadzētu uzrīkot kaut kādu balsošanu, kurus topikus likt "Sensei of art", nevis tikai tos, kas patīk modiem... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |