![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu no mana viedoklja raugoties cilveekiem skauz, ka pashi "nemaak" skatiities anime (nu nav dots ") un taapeec grib to prieku pabojaat arii citiem
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Veelreiz atkaartoshos, CILVEEKI IR DAZHAADI, un tur neko nepadariisi. Par Gundam tik tieshaam uzskatu tika izdariits paarsteidziigs secinaajums, jo tur ir ielikta jeega lielaaka nekaa 50% sarazhoto Holivudas megaraaveeju peedeejaa gada laikaa. Es uz doto briidi visvairaak akcenteeju Gundam Seed.
Un personiigi gaidu naakamo meenesi, jo bus turpinaajums. Gundam Seed Destiny. Vota taa vot. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bypass |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taka,
Tā arī tu neatbildēji uz manu jautājumu, kas normālam cilvēkam, ne animes frīkam, var likties interesants skatoties meču animi. Es tomēr mēdzu domāt(forši, ne?) un man ir iztēle. Redzi, ja es noskatos vienu pokemonu sēriju, tad es jau ļoti labi zinu, ko varu gaidīt nākamajā. Tāpat ir ar šiem gundamiem, cilvēku vadīti milzīgi, pārsvarā kiddy paskata roboti - tas man izsaka pietiekoši daudz. Nedaudz par iztēli: es pasaku vārdu ūdens - viens iedomājās ash divi o (H.2 0) - kā elementu, otrs iedomājās netīru peļķi, trešais mečas kanalizāciju(pilotam taču vajag nokārtoties!) cits ezeru, cits jūru, cits okeānu utt - saku krūze ar ūdeni un iztēle tiek ierobežota, tagad iedomāsies lielu, cits mazu, cits garenu utt krūzi. Respektīvi, es varu iedomāties, ko sagaidīt no šāda seriāla ņemot par pamatu to, ko esmu jau piedzīvojis, redzējis, lasījis, etc. Varbūt mana iztēle un secinājumi ir nekorekti, tad saki, kas ir apmēram vienā mečas epizodē un cik viņu daudz vispār ir? Starp citu, tu esi aizmirsis tēmas nosaukumu - "anime fucking sux", es tiešām negribu diskutēt par mečām, jo, kā jau tu pats teici, es neesmu tik labi ar šām iepazinies. Ray, ![]() ![]() Prove me wrong! Gribu uzzināt vispār atzītas labas, ne kiddy animes ar labu story, tā teikt must-see listi. Seriālus labāk ar apmēram padsmit epizodēm(30 kā max), ja ir vairāk, tad tas liek secināt par to, ka tām var piemist tādās īpašības kā atkārtošanās un ideju trūkums. ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tad varbuut pirms brucini virsuu kaadai animei vai zjanram kaa taadam iepaziisties ar to detalizeetaak. Arii man ne paaraak patiik mecha, lai gan neko daudz no visiem Gundamiem, Macrosiem un hvz kaa veel neesmu redzeejis. mani vairaak citi zjanri saista, tacju taapeec es nevaru ar pilnu kruuti apgalvot, ka mecha's suukaa, jo, redz, tur tizla paskata roboti saziimeeti. Peec taadaam meerauklaam arii NGE buutu izbraakjeejams. Aizej uz sjo adresiiti un iepaziisties ar taas saturu. Pieljauju, ka vismaz 20 gab. no top 100 tev vareetu iet pie sirds.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
bypass |
![]()
|
||||
Unregistered ![]() |
Hei, ShinChan, vai ta' es tā teicu? Huh?
That's all what i said. Es neesmu teicis, ka mečs suks, tāpat neesmu galvojis, ka anime sux un tamlīdzīgi. Paldies par linku. |
||||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
bypass es biju jautaajis Tev par Tavu attieksmi pret Samurai Champloo un Hellsing. Nu vismaz pa 1 seerijai var jau atrast. Katraa zinaa arii gribeetu pajautaat paareejiem kaa Jums patiik jaunais Samurai Champloo soundtreks ...... loti labs chilouts. Nu iisti chillouts jau nav, bet es vinu attiecinu pie taadas kategorijas, savaa muuzikas izpratnee.
Daudzi jau arii vareetu teikt ka JApaanu muuzika un kur nu veel anime soundtrekus kalusiities ..... bypass gaidiishu tavus komentus uz shaadupostu. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
||
Taka |
![]()
|
||
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ehhh... izskatās ka nekas nav izlasīts. Nemīlu būt papagailis un 3x atkārtot vienu un to pašu. Arī zirņus pret sienu mest netaisos, makten neauglīga nodarbošanās. BTW, anime frīkiem jebkura anime=cool, gluži kā dažiem (khe khe) mūsu kinokritiķiem jebkura franču filma ir ģeniāla ![]() Mecha anime vienkāršos cilvēkus var piesaistīt ar to pašu ar ko cilvēkus piesaista, piemērām tādas filmas kā Top Gun, Das Boot, U-571, Star Wars, Star Trek utml. Tur arī ir "mecha" tikai uzsvars tak uz to netiek likts vai ne? Laba mecha žanrs parasti ir kara drāma/piedzīvojumi/love story/sci-fi - pa druskai no visa, ar to var ieinteresēt parasto cilvēku. Savā laikā pirmais Macross seriāls, kas ASV gāja zem nosaukuma Robotech, pievērsa ļoti daudzus cilvēkus animei. Cilvēkus, kuri pirms tam vispār par animi neinteresējās. Tas bija 80-to gadu vidus. Lai "paņemtu" tādu daudzumu parasto cilvēku tur taču "kaut kam" vajadzēja būt ne? Varu iedot labākos mecha gabalus noskatīties, ja Tev ir uz kā skatīties DVD. -------------------- Press any key to continue
|
||
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Atgriežoties pie (off)topica...
Es, kā reiz neesmu anime frīks, jo strādāju un animes skatīšanai varu atvēlēt kādas 2-4 stundas nedēļā, nevis skatīties un kačāt animi 24/7, kā dažs labs. Godīgi teikšu, ka redzot 25 gadus vecu jaunekli, patiesībā jau jaunu vīrieti, tupam pie kompja 24/7 lūrot animi, mani pārņem dīvainas sajūtas - žēlums uz pusēm ar pretīgumu. Visnotaļ nožēlojams skats. Kas dīvainākais - animē, kuru šie cilvēki skatās non stop, varoņi cīnās, pārvar sevi, attīstās, iet uz priekšu. Kā saka - piemērs acu priekšā, kāpēc gan nesekot? Meklēt sevi, savu vietu dzīvē. Kaut ko sasniegt... Bet nē - labāk tupēt pie datora 24/7 Par to piesaistīšanu: 1. Daudzi cilvēki animāciju vispār neuztver. Viņus aiztikt nav jēgas. 2. Mūsu kino u.c. "speciālistu" kultivētais uzskats, ka animācija=Disney/Cartoon Network, tātad anime=kiddy stuff with singing, dancing animals (Disney) vai vienkārši debīla (90% no Cartoon Network repertuāra ir zem šīs kategorijas) 3. "Pateicoties" LNT un TV3, atkal redzam, ka anime=kiddy stuff vai kāršu spēļu un rotaļlietu reklāma - Poke-, Digi- u.c. *moni, domāti auditorijai no 7 līdz 12 gadiem, lai tie izspiestu no vecākiem pēdējo naudu. Pozitīvu attieksmi grūti sagaidīt, ej nu, tad iestāsti vecākiem, ka anime ir arī kaut kas vērtīgāks. 4. Šogad Arsenālā animes nebūs. Mūsu tirgus ir par sīku un distributoriem ir vienkārši pofig ![]() 5. Augstāk aprakstītie anime frīki (es aprakstīju klīniskus gadījumus) atbaida normālus cilvēkus no animes. 6. Latvijas anime fanu problēmas ar anime daudzveidību. Ļoti maz kuri iegūst animi paši, vairums - no "otrajām rokām". Līdz ar to dažādība ir ļoti zema. Protams, arī finanšu dēļ, reti kurš pērk animi. 6a. Tā kā 99% animes tiek kačāta ir sekas - tiek skatīta tikai jaunākā anime, kura ne vienmēr it tā pati vērtīgākā. Vecās filmas un seriāli paliek aiz borta, jo tie parasti ir uz DVD ripiem un jāmeklē pa neta nostūriem. 7. Animei ieejot ASV masu tirgū neizbēgamā komercializācija u.c. masu produkcijai raksturīgās problēmas. Arī tupāki sižeti. Kaut gan anime pati pa sevi pēc definīcijas ir Japānas masu kultūras produkts. Un pēdējais - VAI VAJAG ANIMEI PIESAISTĪT MASAS? Kas ar to tiks panākts? Ko no tā ceram iegūt? -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
2bypass:
Šķiet ka velc uz kiberpanku... Animes, kas Tevi varētu ieinteresēt - Akira, Armitage III, Bubblegum Crisis, Bubblegum Crisis 2040, GiTS TV seriāls, GiTS 2: Innocence, Jin-Roh, citas Mijadzaki filmas (Spirited Away, Nausica, Laupta utt), vēl gribētu ieteikt vienu no "reālā" Sci-Fi filmām - Wings of Honneamise, arī Macross Pluss OVA vai filmu. Vienu no patiesi lieliskākajām Sci-Fi sāgām - Crest of The Stars un tās 2 turpinājumus - Banner of The Stars un Banner of The Stars 2. Tie ir japāņu fantasta Hirojuki Moriokas darbu ekranizējumi, un es ļoti ceru, ka reiz tie tiks izdoti vismaz angliski... Šis tas no minētā man ir pašam. GiTS 2 filma uz DVD Japānā iznāks 15. septembrī, pēc tam var sākt meklēt ripus vai gaidīt ASV relīzi. -------------------- Press any key to continue
|
Spectre |
![]()
|
Es tik bikiit gribeeju piebilst Stargate arii taads labs seriaals bija, ko raadiija pa LNT laikam vai TV3 anyway peec 3 seeriju noskatiishanaas netaa iekshaa un visas sezonas tika savilktas
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Batou |
![]()
|
||
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
gits pirmo un otro sezonu, taapat cowboy bebop un planetes. (planetes ir ekstra gadiijums, jo ievada dziesma ir vienkaarshi drausmiiga, bet tas lai nebaida, (tas seriaals man atgaadina S.Lema pilotu Pirks'u btw) kopumaa kaut kaada jeega saak atklaaties tikai pie padsmitajaam epizodeem). un taka
![]() P.S. esmu piedaliijies 2 "Zootropos" un otrajaa bija viena... saucaas "Baseins". kaa juus domaajat cik es iedevu filmai uz kuru es neietu pat tad ja taa buutu par briivu? -------------------- ![]() |
||
Taka |
![]()
|
He he
![]() Es šeit domāju divus mūsu anālākos kinokrtiķus - Skābumķērni un Žultspūsli, tautā pazīstamas kā D. Rietuma un N. Naumanis ![]() Vienkārši pēc šīs franču kino ģenialitātes teorijas Asterix un Obelix arī ir superšedevrs ![]() Zootropā arī man ir gadījies piedalīties pāris reizes. P.S. Gribēju teikt, ka Armitage III ir filmas nosaukums, nevis trešā filma -------------------- Press any key to continue
|
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Asterix-u vajag skatiities animaacijas movie variantaa, to kaadreiz raadija (laikam LNT). Taa bija labaa komeedija.
![]() ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
jaa asterix multene ir ljoti funy filma tiemzheel ir ljoti viduveeja
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |